Blog

VERHUISD

04-01-2013 16:44

www.lelovelife.webnode.nl is verhuisd naar een nieuw webadres: www.lelovelifex.blogspot.nl

De blog is nog leuker als deze blog en ik raad je zeker aan om die te bezoeken! :)

Xx Elysee

4 december

04-12-2012 10:27

och och och, ik heb al bijna een maand niet geschreven. Dat bewijst maar weer hoe druk mijn leven is. Ik zal proberen (met de nadruk op proberen) om weer iets vaker te gaan schrijven, maar ik weet niet of het zal lukken natuurlijk.

Maar goed hier komt weer een gloed nieuw bericht, en laat het toevallig nou ook eens een leuk bericht zijn. Dit bericht gaat namelijk over de earcuffs, uhm de wat...? De earcuffs zijn oorbellen die over je hele oor lopen. Super hot en al veel gespot bij de mensen die bekend zijn om hun Ik heb 3 leuke voor jullie op internet gevonden:

€5 New Look

€10,90 In My Dresser

€17,95 Club Manhattan

 

Er zijn dus best wel veel verschillende soorten, en verschillende prijzen. Veel meer heb ik er niet kunnen vinden op internet, dus je moet toch echt de winkels in.

Dan nog even wat anders. Jullie (of de meeste van jullie) hebben gisteren vast wel gezien dat het sneeuwde. Dus de winter fashion plaatsjes zijn in de maak en komen binne kort op de blog te staan, nog even geduld dus :)

 

Xx Elysee

 

5 november

05-11-2012 17:19

Ik zat net eens te denken (ja het was weer eens zo ver) over mijn blog en waar ik nog nooit iets over geschreven heb. Ik kwam bij uit bij accessoires. Ja, daar heb ik al vaak over geschreven, maar je heb natuurlijk heel veel verschillende dingen. Een van die dingen die vroeger niet zo vaak als accessoires gezien werden maar er tegenwoordig helemaal bij horen zijn de horloges. Dus dacht ik 'gho laat ik wat leuke horloges op mn blog slingeren!' Er zijn natuurlijk heeel veel soorten horloges en de ene vind een klein horoge mooi en van de ander mag die best een beetje opvallen. Daarom heb ik verschillende horloges voor jullie op een rijtje gezet. Ze hebben allemaal 1 ding gemeen en dat iks dat ze allemaal goedkoop zijn (en ze geven natuurlijk allemaal de tijd aan). Daarna had ik hoofdpijn van het denken dus ik ben er maar snel mee opgehouden :P

Hier zijn de horloges voor jullie:

€17,99

€9,99

€19,99

€9,99

€24,99

€24,99

(alle horloges heb ik gevonden bij de kijkshop)

vanaf  nu heb je dus geen reden meer om te laat te komen, tenzij hij verkeerd loopt natuurlijk ;)

 

Xx Elysee

 

22 oktober (vanuit Spanje)

22-10-2012 21:32

Ja, ik schaam me kapot! Ik had het de laaste weken zo druk en ik zat vorige week in Belgie ( zonder internet) dus ik was helemaal vergeten om een stukje te schrijven! Het spijt me..

 

Maar om het weer een beetje goed te maken ga ik deze week extra leuke stukjes schrijven, ik zit namelijk in Spanje. En in Spanje zijn weer andere mensen, andere winkels, ander smaken en andere stofjes. Natuurlijk ga ik het niet hebben over de omaatjes die hier rondlopen want die zien er niet bepaald modieus uit, en als ze proberen om er modieus uit te zien zien ze er meestal helemaal niet uit. Maar goed, genoeg mensen beledigd, laten we het over kleren hebben.

En 1 ding die ik hier veel zie, bij de spanjaarden en de toeristen, zijn van die bikerjasjes. Zelf vind ik ze ook super cool dus verdienen ze wel een plaatsje op mijn blog! Dat deze jasjes niet persee super stoer hoeven te zijn bewijst het roze bikers jasje maar weer, super cute! :)

€49,95

€49,95

€29,95

€69,95

€39,95

€39,95

 

Vaak zijn zulke jasjes lekker warm en dus helemaal geschikt voor de winter (en je kan ze ook perfect combineren met een lekkere warme sjaal! :)  )

 

Xx Elysee

 

 

7 oktober

07-10-2012 20:13

Er is weer een nieuwe trend in opkomst. Het is geen nieuwe trend maar een trend die weer terug komt van weg geweest. Ik heb het over de camouflage broeken. Je hebt ze in vele soorten en kleuren, maar vooral de groene broeken zijn helemaal in. Opzich ook wel logisch natuurlijk want dat is ook de oorspronkelijke kleur.

De broeken hieronder zijn allemaal van de Zara en kosten allemaal 39,95

 

Behalve de camouflage broeken komen ook de broeken met een slangeprint weer helemaal in de mode.  De onderstaande broeken zijn beide van bleep en kosten 20 en 25 euro. (sorry voor de slechte kwaliteit foto!)

 

 

Nou en dat was dan weer de broeken mode voor deze maand :)

 

Xx Elysee

 

 

 

 

30 september

30-09-2012 15:57

Vorige herfst waren ze al een paar keer te zien en deze zomer word het een nog grotere trend, de regenlaarsjes. Ik zet heel bewust regenlaarsJES omdat ik de grote regenlaarzen zelf verschrikkelijk vind en het daar dus niet over ga hebben op mijn blog. Voor de mensen die nog nooit van deze trend hebben gehoort klinkt het misschien een beetje raar. Jullie denken vast dat ik het over die mooie groene regenlaarzen heb die iedere boer ongeveer heeft, maar nee, want die vind ik nou ook niet echt bepaalt mooi (al zij ze als je op een oederij woont natuurlijk wel handig om te hebben). Maar ik heb het over de leuke rubbere laarsjes met meetstal een schattig strikje. Sommige mensen vinden ze verschrikkelijk en andere vinden ze net als ik geweldig. Ieder zn ding :)

De hoge regenlaarzen zijn meestal van het merk SuperTrash, maar gelukkig hebben ze daar ook kleine (en best wel dure, beide 79,90) rgenlaarsjes:

 

Maar special voor jullie heb ik nog een paar goedkopere laarsjes gevonden. Misschien iets minder bekend maar zeker niet minder mooi :)

 

 Beide laarsjes zijn van het merk Mel, kosten 50,- euro en zijn nog in heel veel andere kleuren te koop zodat er altijd wel eentje is die bij jou outfit past :)

 

Xx Elysee

 

 

 

 

 

 

 

24 september

24-09-2012 16:37

Ja, ik schaam me kapot!!! 14 dagen heb ik niks op mn blog geschreven en dat spijt me echt heel heel heel erg!! :( Sorry maar ik heb het zo druk met van alles dat ik mn blog gewoon helemaal vergeten ben. Maar ja beter laat dan nooit dus hier komt weer een vers geschreven bericht. :)

 

Dit najaar hebben 2 bekende mensen de nieuwe collecties van de h&m ontworpen. De collecties lijken totaal niet op elkaar dus als je de ene niet mooi vind kan je natuurlijk altijd nog voor de andere kiezen. Wie de collecties dan ontworpen hebben? Dat zijn Anna Dello Russo (van de Vogue) en Lana Del Ray (zangeres)

Lana Del Ray

Anna Dello Russo

 

Lana Del Ray.

Deze collectie bevat veel zachte kleuren, perfect voor de herfst!

€19,95

€14,95

€9,95

€14,95

€49,95

 

Anna Dello Russo.

Deze collectie bestaat alleen uit sieraden en andere accessoires met veel licht blauw en goud. Deze collectie is nu nog niet te koop.

 

Ik hoop dat jullie nu niet al e boos zijn dat ik zo lang niks geschreven heb en ik zal proberen (met de nadruk op proberen) om wat vaker te schrijven! :)

Xx Elysee

 

 

 

10 september

14-09-2012 17:37

Ken je dat? Dat je totaal geen inspiratie heb voor wat je aan moet trekken, of dat je totaal geen idee hebt waar je voor moet kijken tijdens een middagje shoppen? Nou ik heb dat in ieder geval heel vaak, maar tegenwoordig heb ik daar (vind ik zelf) best een goede oplossing voor. Namelijk... Twitter. Hè, twitter zal je denken, hoe haal je daar inspiratie vandaan? nou heel simpel, de foto's. Je zoekt een celeb op en gaat de foto's bekijken, en je zit zeker weten weer vol inspiratie. Ik zal je de pagina's geven van mijn favo kleding inspirators geven, maar misschien heb jij wel een hele andere smaak en heb je er helemaal niets aan, maar het gaat om het idee.  :)

 

@TorriWebster

@MadisonPettis22

@PiaToscano

@Zendaya96

 

Even een kort maar krachtig berichtje :)

 

Xx Elysee

10 september

10-09-2012 20:12

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets gehoord hebben van mij, maar dat zijn jullie inmiddels al gewend :)

Dit weekend was het weer prachtig weer, maar vanaf morgen gaat het toch echt een beetje herfst achtig worden. Natuurlijk gaan we allemaal dat zonnetje missen en vervloeken we nederland als we op de dag van de schoolfoto door de regen naar school moeten maar.... herfst heeft ook voordelen. Zo is de natuur prachtig en kleurrijk en ben je extra vrolijk als de zon weer een keertje schijnt. Maar het grootste voordeel voor ons girls zijn toch wel de kleren. De mooie warme tinten zijn weer helemaal in en alles zit lekker comfortabel (tenzij je in de herfst toch je naaldhakken aantrekt natuurlijk). Maar wat ik zelf het mooist vind zijn de laarzen. Ik vind het altijd knap lastig om een mooi paar te vinden maar ik heb nu al heel veel mooie laarzen gespot. Waar?! Gewoon bij Van Haren. Super goedkoop en super mooi, teminste dat vind ik :)

 

€24,90

€24,90

€24,90

€24,90

€29,90

€29,90

€29,90

 

Stoere laarzen toch. En mocht het dan onverwachts toch nog een keer lekker weer worden dan kunnen ze ook prima onder een jurkje of korte broek :) I like!

 

Xx Elysee
 

3 September

03-09-2012 19:45

Het spijt me echt heeeeeeel erg dat ik zo lang niks heb kunnen schrijven, maar door persoonlijke omstandigheden heb ik er geen tijd voor gehad. Omdat school deze week ook weer helemaal officiel is begonnen zal ik waarschijnlijk ook niet meer iedere dag kunnen schrijven, maar ik zal mn best gaan doen om jullie helemaal op de hoogte te houden :)

Misschien willen we nog niet toegeven maar de herfst komt helaas steeds dichter bij. Een echte must have in de herfst is natuurlijk een mooie jas. Maar ja, wat is nou hip? Ga je voor een jas met mooie kleurtjes of toch een lange jas met grote knopen. Een voordeel van jassen is, is dat eigenlijk alles kan. Ja natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen zoals een gebreide jas met van die ouderwetse kleuren. Maar ik ga er van uit dat jullie toch iets meer smaak hebben :)

Maar wat echt niet kan kunnen jullie natuurlijk ook zelf bedenken, maar wat is dan wel helemaal hot (lettelijk en figuurlijk). Want een goeie jas ziet er natuurlijk niet alleen leuk uit maar is ook nog eens lekker warm.

Hieronder heb ik een paar jassen gezet waar jij zeker mee gezien mag worden. Ik moet er wel 1 opmerking bij maken. Ik heb er namelijk niet van die glimmende jassen bij gezet omdat ik daar een verschrikkelijke hekel aan heb. Sommige mensen vinden ze geweldig en ik zal je dan ook niet tegenhouden om ze te kopen, maar ik zet ze alleen niet op mn blog :)

 

€39,95

€59,95

€49,95

€39,95

€49,95

 

(Alles van de H&M)

Vooral het 4de jasje zullen we deze herfst veel gaan zien in allerlei kleuren. Zelf ben ik fan van de jassen met knopen, maar misschien denk jij daar wel heel anders over :)

 

Xx Elysee

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>