Blog

16 mei

16-05-2012 11:21

sorry dat ik al een tijdje niks heb geschreven door mn examens. Ik hoop dat dit stukje dat een beetje goed zal maken :)

 Dat colour blocking De trend van deze zomer word weten we natuurlijk al lang. Gewoon de meeste gekleurde kleding aantrekken waarvan de kleuren het liefst nog een beetje vloeken met elkaar en je outfit is klaar. Je bent het zonnestraaltje op straat en zou als je wilt zo auditie kunnen doen als regenboog. Ook de celebs lijken helemaal weg te zijn van deze nieuwe trend. Soms word zelfs het haar erbij betrokken.

Hier een paar nice pictures:

 

Maar sommige van jullie vinden deze trend te ver gaan en al die kleuren een beetje too much. Dan hebben jullie geluk want na colour blocking is er nu ook de niewe variant. Deze trend is een stuk rustig en netter maar nog steeds net zo vrolijk. Ik heb het over uni colour. Gewoon je outfit in 1 kleur, meer niet. Zo simpel is het.

Whitney Port, de styl koningin ging ons al voor:

Gewoon een blousje en een rokje in de zelfde kleur, thats it. Er is nog nooit een trend geweest die zo makkelijk is, en altijd goed.

ik ben benieuwd hoe hip deze trend gaat worden! :)

 

Xx Elysee

13 mei

13-05-2012 20:18

Ben jij ook een van die "lucky girls" die deze maand eindexamen moet doen? Super spannend natuurlijk allemaal en dan maar heel hard hopen dat je gaat slagen. Natuurlijk is goed leren, optijd gaan slapen en gezond eten heel belangrijk, maar dat is niet alles. Als je non stop aan het leren bent sla je op een gegeven moment niks meer op. Daarom moet je tussen door even een pauze nemen, en in die pauze kan je prima even gaan shoppen. Ja, ik begrijp ook wel dat je geen zin en tijd hebt om naar de stad te fietsen, maar online is ( dat weten jullie natuurlijk al lang) ook genoeg te vinden.

En om het dat toch nog een beetje in de examen stemming te houden, kun je gelijk wat lekker zittende kleren aanschaffen voor tijdens de examens. Want wat doe je in hemels naam aan. Van te voren weet je natuurlijk nooit hoe warm of koud het is in het lokaal of gymzaal waar je het examen ga maken. En daarom mijn tip: laagjes, heel veel laagje. Okay je kan het natuurlijk een beetje overdrijven, want 6 laagjes is natuurlijk een beetje overdreven (ik hou je niet tegen, maar toch). En vooral geen open schoenen aan doen. Als het dan toch een beetje koud is dan koelen je voeten en daarna je hele lichaam af, niet echt fijn als jij je probeert te concentreren op geschiedenis. Dus daarom altijd dichte schoenen. Maar de beste tip is toch, gewoon aantrekken wat het lekkerste zit en niet te veel de andere afleid  ;)

 

Nog een paar goede "examen outifits" ideeen van celebs. (bron: girl scene.)

 

Niet te veel zorgen maken, en geloof in jezelf. Dan komt het goed!

Succes :)

 

Xx Elysee

 

12 mei.

12-05-2012 16:18

Bijna iedereen kent ze wel (en schaam je als het niet zo is) de Louboutin pumps. Altijd herkenbaar door de rode zool. Er is nog nooit een grote premiere voorbij gegaan waar de modieuze schoenen ontworpen door Christian Louboutin niet gespot zijn. De pumps zijn niet voor iedereen weg gelegt want (A) zie maar eens te blijven staan om die hoge hakken. En als je dat al lukt zie dan maar eens geen blaren te krijgen. En (B) je moet wel een heel groot liefhebber zijn wil je er ongeveer 400,- euro voor over hebben.

Maar Christian Louboutin heeft niet alleen liefde voor schoenen, ook voor make-up. Daarom komt binnenkort zijn eigen cosmetica lijn. Hiervoor werkt hij samen met het New Yorkse cosmeticabedrijf Batallure Beauty. Wat voor make up ze precies op de markt gaan brengen is nog niet duidelijk. Volgens Louboutin wordt de collectie “anders en onverwacht”. Ik ben benieuwd :)

Christian+Louboutin in Christian Louboutin Hollywood Boutique Grand OpeningChristian Louboutin.

 Christian Louboutin Bianca Pumps at Barneys New York $168.00De Bekende, en o zo mooie Pumps.

Xx Elysee

 

 

 

 

11 mei.

11-05-2012 16:53

Ken jij ze al, de nieuwe sleehak sneakers? Deze hippe schoenen zij de uitkomst voor de girls die elke ochtend moeten kiezen tussen die stylische hakken of die lekker zittende sneakers. Veel hollywood sterren zijn er al mee gespot ( Kate Moss, Alicia Keys, Anne Hataway, Beyonce enz.).

Aan de "echte" schoenen hangt een flink prijs kaartje ( ongeveer €200,-)

Hoe hip deze schoenen ook zijn, zoveel geld hebben de meeste girls er niet voor over. Gelukkig is daar rekening mee gehouden en zijn er inmiddels ook sleehak sneakers met een prijskaartje op de markt waar je hart niet een drie dubbele salto van maakt (of die van je ouders)  ;)

Dit zijn my favorites:

New Look €79,99

 

Linea zeta €119,95

 

 SuperTrash € 149,95

 

Xx Elysee

 

Eerste blog

11-05-2012 15:59

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9