Blog

27 augustus

27-08-2012 14:48

Vandaag was alweer mijn aller laatste vakantie dag. Natuurlijk ben ik nog helemaal niet klaar om weer naar school te gaan, en ik moet dan ook nog heel veel dingen regelen. Maar het belangrijkste heb ik gelukkig al wel in huis, een tas. Het is altijd een hele opgave om een leuke tas te vinden. Er moet veel in kunnen, maar hij mag niet te groot uitzien. Hij moet sterk zijn, maar niet lelijk. Maar hij moet vooral mooi zijn. Voor de mensen die hun droomtas nog niet gevonden hebben, heb ik er een paar site's op een rijtje gezet. Ik had natuurlijk ook gewoon foto's van tassen er op kunnen zetten, maar omdat er zoveel verschillende zijn, en niet iedereen hetzelfde mooi vind doe ik dat maar niet :)

 

www.eastpak.nl

www.zalando.nl

www.wehkamp.nl

www.spartoo.nl

 

Ik hoop dat er bij 1 van de site's een leuke tas voor je bij staat. Zo niet, ga dan is naar de stad en zoek in de kleine onbekende winkels naar tassen. Dan weet je zeker dat je een orginele tas hebt.

 

 

Xx Elysee

 

24 augustus

24-08-2012 14:34

Iedereen kent het wel, van die momenten dat je met iemand kennis moet. Je wilt graag dat die persoon je aardig vind maar je weet niet helemaal hoe je dat voor elkaar moet gaan krijgen. Natuurlijk is dan gewoon jezelf bijven het beste, maar als je op dat moment al zenuwachtig bent kan dat knap lastig zijn.

Voor sommige girls is de vakantie (helaas) al weer bijna agelopen en moeten ze bijna weer naar school. Misschien ga jij, net als ik, naar een nieuwe school met nieuwe mensen. Het liefst wil je natuurlijk dat al die mensen jou aardig gaan vinden, en daar kan je voor zorgen door een goede eerste indruk te maken. Het zijn maar een paar 'regeltjes' waar je je aan moet houden en je zult zien dat die hele eerste school week een stuk leuker word! :)

 

Tip 1.

Probeer jezelf een ontspannen houding te geven. Ga vooral niet met je arme over elkaar staan want zo zie je er gesloten uit.
 

Tip 2.

Denk positief. Denk niet aan het feit dat je misschien allemaal rare dingen zegt maar denk gewoon dat het een leuk gesprek gaat worden. Als jij positief bent is de ander dat ook.

 

Tip 3.

Zeg iets aardig, bijvoorbeeld over de kleding. Slijmen helpt altijd. Maar niet overdrijven natuurlijk ;)

 

Tip 4.

Luister goed naar wat de ander zeg en stel er vragen over, zo laat je zien dat je luisterd. En "wat zei je?" is geen goede vraag. ;)

 

Tip 5.

Zorg dat je er verzorgd en leuk uitziet, maar dat moet voor een meisje toch niet al te moeilijk zijn!

 

Ik hoop dat deze tips je een beetje helpen, en onthoudt: het is niet erg als niet iedereen je aardig vindt!

 

Xx Elysee

 

 

 

 

22 augustus

22-08-2012 14:49

Mensen vragen mij regelmatig om bepaalde dingen op mn blog te schrijven. Meestal weten ze niet wat ze bij een bepaald kleding stuk moeten dragen of zoeken ze geschikte kleren voor een bepaalde gelegenheid. Heb jij ook iets waarvan je denkt dat dat echt op deze blog moet? Stuur dan een mailtje naar elyseeblog@gmail.com en wie weet schrijf ik er een keer een blog over.

Gister kreeg ik van mijn sportvriendinnen de tip om het een keer over de sportkleding te doen. En eigenlijk vond ik dat wel een goed idee. Vanochtend begon ik te denken hoe ik het zou aan pakken. Ik kan natuurlijk allemaal dure sportkleding er op gaan zetten, maar waarom zou ik? Sportkleding kan je ook voor een paar euro bij bijvoorbeeld de Scapino halen. Want zeg nou zelf, het is toch zonde om in een broek van 100 euro te gaan sporten? Dus daarom heb ik 3 leuke sportkleding combinaties voor jullie gemaakt die niet alleen leuk zij, maar ook nog goedkoop. :)

 

 

Veel sport plezier! :)

 

Xx Elysee

 

 

20 augustus

20-08-2012 10:57

Oeps, al 4 dagen niks geschreven. Maar ja met zulk geweldig weer ga ik niet achter de computer zitten, en jullie denk ik ook niet! :)

Eigenlijk is het met dit weer ik niet nodig om het over kleren te hebben omdat iedereen waarschijnlijk toch wel in zn bikini op hjet strand ligt. Voor de mensen die de verkoeling toch liever binnen opzoeken heb ik een leuk idee, zelf ijs maken!

Ik heb het recept van het ijs hieronder zelf uit geprobeerd en het is echt super makkelijk om te maken en echt mega lekker! Omdat ik helaas vergeten ben om foto's te maken zullen jullie het zonder moeten doen, maar met alleen het recept kom je er makkelijk uit!

 

Recept Honingijs met noten.

Ingrediënten

  • 50 gr hazelnoten
  • 125 gr pure chocolade, gehakt
  • 4 eieren, dooier en eiwit gescheiden
  • 125 gr honing
  • 350 ml (slag)room
  • 1 tl vanille-extract

Bereidingswijze

Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 20 minuten

  • Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius (Gasoven stand 3).
  • Verdeel de noten over een bakplaat en rooster ze ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven todat ze lichtbruin zijn. Hou ze goed in de gaten zodat ze niet verbranden! Wrijf de velletjes van de noten met behulp van een theedoek en hak ze daarna in stukjes.
  • Leg een vel aluminiumfolie op een bakplaat en verdeel hierop de gehakte noten. Smelt de chocola au-bain-marie en giet de chocola voorzichtig en gelijkmatig over de nootjes. Laat het in de vriezer opstijven. Als de chocola weer hard geworden is, breek het dan in hapklare stukjes.
  • Bekleed een vierkant bakblik (20x20 cm) met huishoudfolie.
  • Klop de eierdooiers op in een kommetje totdat ze lichtgeel zijn. Roer de honing erdoor heen. Klop de eiwitten in een apart kommetje op totdat ze stevig zijn. Klop in een derde kommetje de room en vanille-extract op totdat het stijf is. Schep de room door het eiwit heen en en schep vervolgens de eierdooiers er doorheen. Schep de met chocola bedekte nootjes er doorheen en giet dit in het bakblik.
  • laat het minimaal 8 uur (of een hele nacht) in de vriezer opstijven. Voor het serveren keer je het bakblik om op een bord, verwijder je de folie en snij je het in stukjes.

Ik kan het je echt aanraden, want ik en mij familie vonden het heerlijk! Succes :)

 

Xx Elysee

 

16 augustus

16-08-2012 16:47

We kennen inmiddels allemaal al de nieuwe haar trend die dip dye- of ombre hair word genoemd. Maar er is een soort omgekeerde trend op komst. Namelijk het omgekeerde dip dye haar, met een andere haar kleur boven en gewoon je eigen haar kleur boven. Ik weet dat het allemaal een beetje onduidelijk klikt omdat het nog geen officiele naam heeft, dus ik zal het je met wat plaatjes laten zien.

 

Het haar werd voor het eerst gespot bij de modeshow van de franse mode ontwerper Jean Paul Gaultier. Of dit net zn succes gaat worden als het orginele dip dye hair weet ik niet, maar het is zeker orgineel! Er is wel 1 nadeel, als je er niet tevrede me bent moet je wachten to het helemaal uitgegroeid is wat je kunt het natuurlijk niet eruit knippen. Tenzij je graag een kaal hoofd hebt natuurlijk ;)

 

Xx Elysee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Augustus

15-08-2012 14:09

Sorry dat ik gistere niks geschreven heb, maar ik had het te druk met het voorbereiden en zenuwachtig zijn voor een sollicitatie gesprek bij de c&a. Ik heb geen idee wat ze van me vonden en of ik bij hun kan komen werken. Maar hoe leuk zou het zijn als ik aangenomen word, want dan heb ik wel mn eerste baan in het mode wereldje :)

Over het mode wereldje gesproken, in dat wereldje spotten we steeds meer veren. Veren in je haar, veren oorbellen, veren kettingen en zelfs veren aan een ring. Zelf ben ik helemal fan van de veren in je haar en je oor dus daar heb ik wat foto's van opgezocht.

Veren oorbellen ( www.verenoorbellen.nl) :

€44,95

€44,95

€14,95

€14,95

 

Veren in je haar:

 

Leuk toch?!

 

Xx Elysee

 

 

 

13 Augustus

13-08-2012 16:40

Yeah ik ben weer terug in Nederland. Ik werd vanochtend gelijk weer begroet door een regenbui dus ik voel we al weer helemaal thuis ;)

Vandaag schrijf ik nog geen blog omdat ik eerst een beetje wil bij komen en natuurlijk wat inspiratie opdoen haha. Maar vanaf morgen schrijf ik voor zover mogenlijk weer iedere dag een stukje. Nog heeeel even geduld dus :)

 

Xx Elysee

10 augustus (vanuit duitsland)

10-08-2012 16:00

Dit is waarschijnlijk alweer de laatste blog vanuit het buitenland (tenzij ik morgen nog een gaatje vind om te schrijven, maar ik denk het niet) want zondag ga ik alweer naar huis. Maar het heeft ook voordelen want vanaf dan zal ik gewoon weer iedere dag een berichtje achter laten, zoals jullie gewend zijn ( jippie :D ).

En in deze laatste blog vanuit het buitenland wil ik iets met jullie delen wat ik hier veel gezien heb, maar waar van ik zelf nog niet helemaal uit ben of het een leuke trend is of niet. Ik heb het over baseball caps bij meisjes. Ik vind het bij jongens altijd super tof staan, en je bent als boy bijna een freak als je er geen hebt. Maar bij meisjes? Ik bedoel, bij sommige meisjes staat het echt heel hip maar is het niet gewoon een jongens ding die we aan jongens over moeten laten? Het zou toch ook raar zijn als jongens met van die grote standhoedjes gaan lopen? Maar ja, andere andere kant staat het wel heel stoer en is het wel de oplossing voor de stoere girls die hun gezicht en haar willen beschermen tegen de zon zonder dat ze zn meisjes achtig hoedje hoeven op te doen.

Kortom: Hot or Not? Stem op de poll boven deze pagina en laat weten wat jij denkt. Ik denk dat ik zelf toch maar op hot ga stemmen ;)

Nog een paar foto's van celebs die zijn gespot met een baseball cap:

 

Xx Elysee

6 augustus (vanuit duitsland)

06-08-2012 11:03

Sorry dat ik zolang niks van me heb laten horen, maar ik had het te druk met mn koffer inpakken en weer uitpakken en in de auto zitten want we gingen naar duitsland. Nogmaals sorry :)

Ik heb nog niet echt hier rond gelopen dus ik heb geen idee wat ze hier dragen (ja duh, kleren. Maar wat voor 'n kleren blijft bij duitsers altijd de vraag ;) ) dus ga ik maar gewoon verder over wat ik in Oostenrijk gezien heb.

Een van de dingen die ik veel in oostenrijk heb gezien zijn de stoere shirtjes met stoere prints en stoere teksten, kortom super stoer dus ;)

Nee even zonder geintjes. Met deze shirts rockt je outfit en val je zeker weten op. Combineer hem met een short met gaten en coole boots (ja onder een korte broek, dat kan) en je bent 100% stoer :)

(natuurlijk van de H&M :) )  :

€9,95

€12,95

€12,95

€12,95

€12,95

 

Tip: combineer de grijze shirtjes met paars of rood voor een extra rock chick punten :)

 

Xx Elysee

 

 

2 augustus (vanuit Oostenrijk)

02-08-2012 19:56

Ik weet niet precies hoe het weer nu bij jullie nu in Nederland is, maar hier is het heerlijk! Vandaag gaf de termometer ruim 35 graden aan, en dat is natuurlijk geen weer om in een je skipak rond te lopen (wat de mensen hier in de winter toch liever wel doen) maar meer weer om lekker een short aan te trekken. De mensen hier denken daar precies hetzelfde over. Ik heb hier heel veel kleurige shorts gespot die maar net je smaak moeten zijn. Ik zeg jullie ook eerlijk dat de shorts hieronder niet allemaal mijn smaak zijn maar wie weet wel die van jou.

Hier dus de shorts die ik hier heb gespot (alles van de H&M) :

€24,95

€24,95

€19,95

€19,95

€24,95

€29,95

En nou maar hopen dat we de shorts nog de hele zomer aan kunnen houden. Maar ja met nederland (en ook andere landen) weet je maar nooit!

O ja, nog iets anders. Hier is nog de lijst van Photo a day van de blog fatmumslim zoals ik beloofd had om per maand te posten :)

 

Xx Elysee

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>