Blog

30 juni (vanuit Oostenrijk)

30-07-2012 20:15

Alweer een dag te laat, waarvoor mijn excuses. Ik heb het gewoon te druk met vakantie vieren ;). Maar dan nu wel een leuk stukje over een nieuw product. Namelijk mini nagellak van Bourjois. Super handig om mee te nemen op vakantie dus!

Ook hier op straat dragen veel vrouwen nagellak. Vooral de felle kleurtjes zijn helemaal hip. En fel zijn de kleuren van de nieuwe nagellak van Bourjois zeker! Er zijn twee collecties namelijk "Fashionshow à New York" en "Princesse à Vienne". Beide collecties bavatten 10 kleuren. De kleuren zijn zoals gezegt fel en opvallend en hebben soms een beetje glans, maar zijn niet glitterig.

Ik heb de nagellak helaas niet zelf kunnen testen omdat het simpel weg hier in Oostenrijk niet te koop is. Maar een ander site (girlscene) deed het gelukkig al wel en maakte er mooie foto's van:

Fashionshow à New York

Princesse à Vienne

Leuke kleurtjes toch of niet? Alle potjes hebben een dun kwastje zodat je heel precies kunt werken zonder te knoeien. De potjes kosten € 2,99 per stuk en zijn bij bijna alle parfumerieën en drogisterijen verkrijgbaar.

 

Xx Elysee

27 juni (vanuit Oostenrijk)

27-07-2012 17:44

Het spijt me dat ik gistere niks heb geschreven, maar ik lag helaas misselijk en met hoofdpijn op bed (en dat terwijl ik op vakantie ben) Maar vandaag voel ik me gelukkig al weer beter en heb ik alle tijd om weer een (hopelijk) leuk stukje voor jullie te schrijven. Ik ben inmiddels niet meer in Wenen maar in een ander stadje in Oostenrijk. Maar ik heb in Wenen zoveel inspiratie opgedaan dat de komende stukje wel nog steeds over Wenen zullen gaan :)

Toen ik in Wenen was heb ik heel veel leuke zonnebrillen gezien bij mensen. Het liefste was ik natuurlijk gewoon naar die mensen gerend, had die zonnebril van hun hoofd gepakt en had er een foto van gemaakt. Maar aangezien ik toch iets netter opgevoed ben (teminste dat denk ik) heb ik dat maar niet gedaan. Maar goed, een leuk stukje over zonnebrillen gaat niet zonder leuke zonnebrillen. Daarom zocht ik internet af naar het type zonnebril dat ik het meeste gezien heb, namelijk de cat eye zonnebril.

Zipper €10,-

Asos €17,50

Polaroid €79,-

Asos €16,59

Asos €20,74

Ik moet wel eerlijk zeggen dat je mij nooit met z'n zonnebril zal zien lopen. Ik vind het een leuke trend maar het is niet helemaal mijn style en ten tweede ze staan me ook voor geen meter haha :)

Maar wie weet denk jij daar wel heel anders over en heb je er het perfecte gezicht voor!

Xx Elysee

24 juni (vauit Wenen)

24-07-2012 19:28

Na vandaag weer een hele dag door Wenen gelopen te hebben is het mij opgevallen dat veel mensen hier Adidas shoes dragen en daar is eigenlijk helemaal niks mis mee. Ik heb de schoenen die ik vandaag veel heb gezien voor je op een rijtje gezet :)

€80,-

€105,-

€80,-

€110,-

€80,-

 

Je zou zeggen dat de meeste mensen hier in Wenen dus wel smaak hebben als het om voeten en schoenen gaat. Dat dacht ik dus even ook tot dat ik een vrouw zag lopen. Haar kleren zagen er al niet uit, maar wat ik rond haar voeten zag was helemaal verschrikkelijk. Ze had ten eerste sokken aan met ballerina's. Okay denk je misschien dat kan nog als het van die schattige sokken zijn, maar nee, het waren nog net geen wolle sokken. En dan als laatste ook nog twee verschillende kleuren (roze en groen). Echt terrible!! Weer een mode blunder gespot dus :)

 

Xx Elysee 

 

23 juni

23-07-2012 19:40

Ik heb vandaag besloten om deze vakantie om de dag een blog te schrijven. Zodra ik thuis ben schrijf ik gewoon weer iedere dag een stukje. En misschien als ik zin heb schrijf ik stiekem toch twee dagen achter elkaar wat :)

Ik hoop dat jullie het niet te erg vinden :)

Xx Elysee

22 juni (vanuit Wenen)

22-07-2012 21:56

Gistere was ik te moe om nog een stukje te schrijven, en daarvoor mijn excuses. Maar dat maakt dit stukje natuurlijk weer extra leuk :)

Wat ik hier in Wenen veel op straat zijn de plastic luxe teenslippers. Ik weet dat het een beetje vaag klinkt, en misschien heeft het wel een hele andere naam, maar ik vond dit de beste omschrijving. Ik zelf vind ze niet allemaal even mooi maar ze zijn wel super handig als je een dagje bij het zwembad of op het strand wil door brengen!

Ik heb de leukste voor je opgezocht:

Deze zijn alle 4 van het merk en kosten   55,- per stuk.

Je hebt natuurlijk nog heel veel andere soorten, kleuren en vormen. En als je bij een schoenen winkel kijkt bij jou in de buurt vind je natuurlijk ook nog een paar goedkopere exemplaren :)

 

Xx Elysee

20 juni (vanuit Wenen)

20-07-2012 21:10

Vandaag het eerste trend verslag vanuit wenen, en die zal gaan over bloemetjes print. Gistere heb ik het al veel gezien en vandaag weer. Het is helemaal in de mode hier en eigenlijk is daar niks mis mee. Het is lekker vrolijk en als je het op de goede manier draagt ook nog eens super stylish. En het op een goede manier dragen is heel belangrijk. Ik zag vandaag namelijk ook iemand die het net allemaal iets te letterlijk nam en helemaal "gebloemd"was. Ze had een bloemetjes broek, een bloemetje shirt, een bloemetjes sjaal, een bloemetje haarband en bloemetjes schoenen. Echt het zag er niet uit! 

Maar goed, behalve om die ene mode blunder na is het super leuk. Hoog tijd dat het in Nederland ook meer gedragen gaat worden. Ik heb 2 verschillende looks ter insperatie voor jullie gemaakt :)  :

Ik hoop dat jullie het wat vinden :)

 

Xx Elysee

 

27 juli (vanuit Oostenrijk)

20-07-2012 17:38

Het spijt me dat ik gistere niks heb geschreven, maar ik lag helaas misselijk en met hoofdpijn op bed (en dat terwijl ik op vakantie ben) Maar vandaag voel ik me gelukkig al weer beter en heb ik alle tijd om weer een (hopelijk) leuk stukje voor jullie te schrijven. Ik ben inmiddels niet meer in Wenen maar in een ander stadje in Oostenrijk. Maar ik heb in Wenen zoveel inspiratie opgedaan dat de komende stukje wel nog steeds over Wenen zullen gaan :)

Toen ik in Wenen was heb ik heel veel leuke zonnebrillen gezien bij mensen. Het liefste was ik natuurlijk gewoon naar die mensen gerend, had die zonnebril van hun hoofd gepakt en had er een foto van gemaakt. Maar aangezien ik toch iets netter opgevoed ben (teminste dat denk ik) heb ik dat maar niet gedaan. Maar goed, een leuk stukje over zonnebrillen gaat niet zonder leuke zonnebrillen. Daarom zocht ik internet af naar het type zonnebril dat ik het meeste gezien heb, namelijk de cat eye zonnebril. 

Zipper €10,-

Asos €17,50

Polaroid €79,-

Asos €16,59

Asos €20,74

 

Ik moet wel eerlijk zeggen dat je mij nooit met z'n zonnebril zal zien lopen. Ik vind het een leuke trend maar het is niet helemaal mijn style en ten tweede ze  staan me ook voor geen meter haha :)

Maar wie weet denk jij daar wel heel anders over en heb je er het perfecte gezicht voor!

 

Xx Elysee

 

 

19 juni (vanuit Wenen)

19-07-2012 16:27

Dit wordt het eerste blog bericht vanuit Wenen. Ik weet wel honderd dingen om over te schrijven maar vandaag hou ik het bij de eerste indruk van Wenen. Nou kan ik het proberen met worden uit te leggen, maar met foto's gaat dat veel beter :)

Ja je ziet het goed, naar merken zoals versus,Burberry, Chanel, Louis Vutton, Gucci, Dolce & Gabbana en Tommy Hilfiger hoef je hier niet lang te zoeken. De prijzen van de dingen in de etalages zal ik jullie besparen want dat bezorgde mij toch een aardige hartverzakking. Het verklaarde ook meteen waarom er niemand in de winkels te zien was, op een paar bewakers na dan.

(De foto's zijn niet geweldig, omdat ze heel groot waren en ik ze moest verkleinen. )

Trends die veel hier gespot heb zijn houthakker blousjes, sleehakken en colour blocking met pastel tinten. Maar daar over de komende dagen meer :)

 

Xx Elysee

 

 

17 juni

17-07-2012 14:08

Ja ja, dit is voorlopig mn laatste blog van uit Nederland. Ik ga morgen lekker 4 weken op vakantie :). Ik hoop dat ik daar ook gewoon internet heb zodat jullie helemaal up to date kunnen blijven :)

En in deze laatste blog van uit nederland vond ik het wel leuk om jullie weer kennis te laten maken met een door mij pas ondekte site. Namelijk met de site www.stylight.nl

Stylight is een online fashion platform waar je kleding, schoenen en accessoires van de leukste en beste webshops kunt bekijken, vergelijken en bestellen. Stylight is dus een website waar verschilende merken en verschillende shops te vinden zijn. Hierdoor hoef je niet talloze websites aftezoeken naar dat ene leuke jurkje (I like :) ). En om het dan nog makkelijker te maken is er ook een zoekfunctie op de site waardoor je snel en gemakkelijk precies de kleding vinden waar je naar op zoek bent.

Perfecte site toch?

Ben je nieuwschierig geworden neem dan snel een kijkje en Like Stylight op https://www.facebook.com/#!/stylight waar ook iedere week leuke win acties zijn! :)

 

Veel shop plezier :)

 

Xx Elysee

16 juli

16-07-2012 10:22

 

Sorry dat ik al een tijdje niks geschreven heb, maar daarom heb ik extra leuk nieuws en mn best gedaan om dit leuk op mn blog te zetten :)

De bandana is namelijk helemaal terug van weg geweest. De wat?! De Bandana is een sjaaltje die je op allerlei leuke manieren in je haar kan doen. Vroeger werden ze al veel gebruikt, maar dan meer voor de vrouwen als ze gingen schoon maken. Ik vind het super hip en hoop jullie met dit stukje er een beetje mee te inspireren.

 

Aller eerst is het handig om te weten hoe je een bandana moet vouwen. Dit kan natuurlijk op heel veel verschillende manier maar de meest standaard is deze:

Omstebeurt dus de kanten naar het midden vouwen.

 

Vervolgens zijn er heel veel maar dan ook echt heel veel verschilende manieren om ze in je haar te doen. Ook kun je ze op verschillende manieren knopen. Ik gebruik bij alle manieren gewoon een dubbele knoop.

Dit vind ik de leukste manieren:

1) Je vouwd de bandana om de normale manier en legt een knoop aan de zijkant.

2) Je zorgt dat de bandana lekker breed is en legt een knoop aan de achterkant.

3) je rolt de bandana op en legt een knoop aan de zijkant.

4) je vouwd de bandana op de normale manier en legt een knoop op de bovenkant van je hoofd.

5) Hetzelfde als 2 maar nu met je haar los, en de bandana daar over heen.

6) Hetzelfde als 5 maar nu je haar over de bandana.

 

Nou ik hoop dat ik jullie een beetje geinspireert heb voor deze nieuwe look. :)

 

Xx Elysee

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>