Blog

2 juli

02-07-2012 11:12

Nederland is deze zomer alweer een trend rijker, namelijk de kleding met de aztec print. Ik zelf ben helemaal weg van deze trend en ben benieuwd wat jullie er van vinden?!

 

Op de catwalk is het al veel geshowd:

 

Maar ook de celebs zijn er weg van:

 

Ook voor op je nagels is het leuk!:

 

Leuke trend, of niet1? Vind je het net als mij ook leuk, en wil je er wel in gezien worden? Gmet aztec a dan naar de H&M want daar hebben ze van alles met aztec print :)

 

Xx Elysee

 

 

30 juni

30-06-2012 22:39

Bourjois heeft weer een nieuwe nagellak lijn, namelijk Paris Bubble Chic. Er zijn veel goede reacties op geweest, dus hoog tijd dat jullie er kennis mee gaan maken.

De lijn bestaat uit vijf ultra shine kleuren:
- Rosé Merveille, een zachte pastel roze met een blauwe glans
- Abricot Ouaté, een aanlokkelijke abrikoostint
- Bleu Fabuleux, blauw
- Vert Chlorophylle, blauwachtig groen
- Rose Imaginaire, zoet roze

 

Ook hebben ze een nieuwe top coat uitgebracht, So Matt.  De topcoat zorgt er niet alleen voor dat je nagellak langer blijft zitten, maar hij matteert ook!

 

De nagellak is niet de goedkoopste, maar ook niet extreem duur. De nagellak kost € 8,50 net als de top coat. Het kwastje is € 6,99. De nagellak is verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen.

 

Xx Elysee

 

29 juni

29-06-2012 09:30

In het voorjaar was het een echte trend maar nog steeds word het veel gespot, de edgy ringen. De ringen zijn tijdloos en kunnen door iedereen gedragen worden. Ze zijn stoer, sexy of stijlvol en passen bij iedere outfit. Niet iedere ring staat bij iedereen, maar bij iedereen staat een ring. Het is alleen even goed uitzoeken dus :)

 

 

Nou hoef ik jullie denk ik niet te vertellen waar je heen moet zelf een leuke ring  te kopen, want ringen vind je natuurlijk overal.

 

Xx Elysee

 

28 juni

28-06-2012 15:19

Dat youtube de heilige plek is om allerlei tutorials over nagellak, haar een make up te vinden wisten jullie natuurlijk al. Maar na een tijdje zoeken heb ik er toch echt een nieuw lievelings kanaal bij, namelijk die van Michelle Phan. Zij heeft allemaal How To... filmpjes die zo simpel zijn dat zelfs een jongen nog zou snappen.

Ik kan natuurlijk van alles uitgaan leggen maar het beste is om gewoon even zelf te gaan kijkenn :)

https://www.youtube.com/watch?v=fiyG0QECOto&feature=fvst

https://www.youtube.com/watch?v=89K4fEAT6UI

https://www.youtube.com/watch?v=tciGzXIn96A&feature=relmfu

 

veel kijk plezier, en succes met proberen ;)

 

Xx Elysee

27 juni

27-06-2012 15:05

Nu het steeds een beetje meer op de zomer gaat lijken is het natuurlijk tijd om ook zomer schoentjes in huis te halen. En welke zomer schoenen zijn nou schattiger als de leuke ballerina's? Precies, hele maal niets. Hoog tijd dus om jou nieuwe lievelings schoenen te gaan kopen.

Ballerina's zijn er voor iedereen. Voor de rock chick met stoere studs en voor de echte ladies met schattige strikjes.

Genoeg keus dus!:

 

Nog even een tip: probeer de ballerina's in de winkel goed uit. Niemand wil natuurlijk thuis komen met mooie nieuwe schoentjes en dan ontdekken dat je tenen er toch niet inpassen, of dat je voeten er heel de tijd uitschieten.

 

Xx Elysee

25 juni

25-06-2012 14:02

Kate moss kennenwe natuurlijk allemaal, maar kennen jullie ook haar 13 jarige zusje Charlotte Moss? Ze is zeker even mooi als haar oudere zus, en wil ook graag model worden. Op de bruiloft van Kate Moss waren er veel ogen gericht op Charlotte. Ook Carol White, de vrouw die ook Naomi Campbell heeft gescout, had haar gespot. Nu maakt Charlotte haar modelledebuut en de verwachtingen zijn dat ze even succes vol word als haar zus als ze zo door gaat. 

Charlotte en Kate hebben dezelfde vader en zijn dus half zusjes. Charlotte's moeder had liever niet dat haar dochter voor haar14e als model zou gaan werken, maar toch is het gebeurt. En dat is natuurlijk een gelukje voor de rest van de wereld!

 

 

Mooi toch?!

 

Xx Eysee

24 juni

24-06-2012 15:36

Heb al een paar dagen niks geschreven, en daarvoor mijn excuces. Maar ik heb een reden, zoals sommige van jullie misschien wel weten heb ik vorige maand eindexamen gedaan en ben ik geslaagd (yeah), en na de examens komen natuurlijk de leuke examenfeestjes! Ik heb nu op 1 na al mn feestjes er weer opzitten dus heb weer tijd voor mn blog en voor jullie. 

En hoe leuk is het om na de feestjes lekker een relax dagje te hebben, of gewoon zomaar een relax dagje mag natuurlijk ook :).

Ik heb alles wat je voor je beauty/relax dagje nodig heb voor je op een rijtje gezet.

 

1. We beginnen met een gezichts scrub. Dit hoef je niet te kopen, maar kun je heel makkelijk zelf maken. Het enige wat je nodig hebt is een kopje suiker en olijfolie. Dit gooi je door elkaar en was je vervolgens je gezicht mee. Hier door laten de dode huidcellen los en werkt het maskertje dat je daarna gebruikt beter.

 

2. Gezichtmaskertjes zijn er in alle kleuren, geuren en voor alle soorte huid types te koop. Kijk in de winkel goed voor welk huid type het maskertje is om schade te voorkomen! Als je echt wil relaxen leg je een plakje komkommer op je ogen.

 

3. Hierna zijn je nagels aan de beurt. Voordat je er een kleurtje op doet met je ze natuurlijk even mooi vijlen. Vervolgens brengje een base coat aan op je nagels, en daarop doe je een leuk zomers kleurtje. Tot slot doe je er nog een laagje top coat over heen, en je hebt een week lang super mooie nagels!

 

4. En als laatste is het tijd om echt tot rust te komen met een rustig muziekje of een tijdschrift.

 

Veel plezier, en remember the key word is RELAX!

 

Xx Elysee 

20 juni

20-06-2012 11:06

Morgen is het dan eindelijk zo ver: 'de eerste dag van de zomer!' Of het lekker weer gaat worden deze zomer is natuurlijk maar de vraag. Maar hopelijk word het toch iets beter als de afgelopen dagen! Omdat de meerderheid van jullie bij de poll op 'nieuwe trends"heeft gestemd (en blijf vooral stemmen) heb ik voor jullie alle trends van deze zomer op een rijtje gezet. Om het nog makkelijker te maken heb ik er ook maar gelijk bij gezet wat je deze zomer maar beter in de kast kunt laten hangen. :)

 

Hot!:

- Blazers met een aangerimpelde rand (peplum)

- Bloemenkrans in je haar

- Chique wijde (palazzo) broeken (daar zul je mij alleen niet zo snel in zien lopen)

- Haarstijlen die natuurlijk ogen (maar waar wel degelijk iets aan gedaan is)

- Undercut kapsels (laagjes)

- bloemenprints

- Tangerine Orange (fel oranje)

- Shorts suits (shorts met bijpassend jasje)

- Knielange kokerrokken

- Pastels en neonkleuren

- Goudkleurige nagellak of grijsachtige lakjes

- Parels

 

Not!:

- Boyfriend blazers

- Ballet haarbanden

- Harembroeken (voor mij waren die nooit maar hot, maar nu is het officieel.

- Haar extensions

- Pixie cuts

- Snakeskin

- Bruin

- Enkelbandjes (das toch jammer)

- Enkellaarsjes

- Boho jurken

- Militaire look

- leggings

 

Maar goed, regels zijn er om te breken. Vind jij boy friend blazers nog steeds super tof? Gewoon aantrekken natuurlijk!

 

Xx Elysee

 

 

19 juni.

19-06-2012 11:20

Heb jij dat ook wel eens, dat je weet dat je moet gaan sporten maar er totaal geen zin in hebt? Nou ik wel! Maar ik ondekte ook dat als je er tijdens het sporten er gewoon fabulous uitziet, het 100x beter gaat, echt waar.

Dus waarom die 50 euro uitgeven aan chocolade en koekjes als je er ook freaky coole sportkleding van kan kopen. Neem een voorbeeld aan de celebs, die er altijd waanzinnig goed gestyled bij lopen als ze gaan sporten:

\

Ter inspiratie heb ik voor jullie 2 leuke sport outfits samen gesteld :)

 

 

Veel sport plezier! :)

 

Xx Elysee

 

 

 

18 juni

18-06-2012 15:40

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>