Blog

13 juli

13-07-2012 15:57

Hou jij ook zo van festivals? Als je antwoord ja is, is het hoog tijd om kennis te maken met dit festival. Ik heb het over het festival Loveland. Dit festival bestaat zes jaar en staat bekend om de muziek, mooie aankleding, fijne sfeer en altijd gezellige mensen. Dit jaar zijn er bij Loveland Festival zes verschillende stages met diverse muziekstijlen en verschillende artiesten zoals Sven Väth, Gui Boratto, Fedde Le Grand en Sander Kleinenberg. Voor ieder wat wils dus! Misschien ken je ze niet allemaal, maar dan is het juist extra leuk!

Het is trouwens zaterdag 11 augustus in Amsterdam :)

Dus nog even kort samengevat:

Wat: LoveLand Festival.

Waar: Amsterdam

Wanneer: 11 Augustus

Wie: Sven Väth, Gui Boratto, Fedde Le Grand en Sander Kleinenberg

Prijs:49,-

Waarom: Omdat het een dag volop genieten is.

 

Foto's:

 

Xx Elysee

 

12 juni

12-07-2012 16:18

Goed nieuws voor alle girls die in limburg wonen, of er op vakantie gaan :

 

Het Amerikaanse merk Hollister opent binnenkort hun aller eerste winkel in Nederland. Hollister is het goedkopere (en volgens mij ook leukere) zusje van Abercrombie & Fitch. De winkel is te vinden in het Maastrichtste winkelcentrum Entre Deux worden geopend. Voor mij net iets te ver, maar wie weet woon jij er wel naast ;) Het is nog niet bekend wanneer de winkel zijn deuren opent.
Hollister is zeer populair onder jongeren. De kleding bestaat uit casual looks en is geïnspireerd op de Californische lifestyle, daarnaast is het ook nog  betaalbaar (yeah). Om je een idee te geven, voor een T-shirt betaal je bijvoorbeeld iets van 17 dollar, terwijl een exemplaar van Abercrombie & Fitch 30 of 40 dollar kost.

Nog een paar foto's:





 

 

Kun je niet wachten, of vind je het gewoon te verweg? Neem dan een kijkje op Hollisterco.com

 

Xx Elysee
 

10 juni

10-07-2012 15:53

De trouwe volgers van de blog kunnen misschien nog wel mijn eerste bericht hier herinneren (zo nier schaam je ;) ), die ging namelijk over de sneakers met sleehak. Ik voorspelde dat het een grote trend zou worden deze zomer, en hij kwam uit (yeah).

Nou liep ik vandaag in de stad en zag ik zoals verwacht een paar meiden met van die sleehak sneakers lopen. Maar…. wat  ze er bij aan hadden kon echt niet!

Om te deze blunder te voorkomen heb ik wat 2 belangrijke tips voor jullie.

1.

Draag ze altijd, maar dan ook echt altijd onder een skinny jeans. Onder een korte broek gaat misschien nog net, maar onder een wijde broek is het echt not done. Je moet het natuurlijk zelf weten want je gaat niet dood als je het toch doet, maar ik probeer je te helpen.

2.

We weten allemaal dat je de goedkopen en de dure schoenen hebt. Maar voor dat je naar het prijskaartje kijkt, kijk dan eerst heel goed hoe de schoen eruit ziet. Wat ik vandaag zag was een sneaker met daaronder een sleehak ‘geplakt’. Okay ik weet dat het nog al vaag klinkt maar ik zal het proberen uit te leggen. De bedoeling van de sleehak sneaker is dat je niet ziet dat er spraken is van een sleehak. Dit zie je niet omdat het patroon van de sneaker door loopt.  Als de sleehak er dus “opgeplakt”is  loopt het patroon niet door een zie je hem zo zitten. (Nogmaals al jij dat wel mooi vindt vooral kopen want je gaat er nog steeds niet dood van ;) )

Met deze twee foto’s zal ik even het verschil laten zien.

FOUT!

 

GOED! :)

 

Xx Elysee

9 juni

09-07-2012 14:23

Dat ik me in de vakantie verveel en dan maar doelloos wat op internet ga kijken komt jullie vast goed uit want ik heb weer iets leuks ontdekt. In Amerika is het al een soort van hype en ik Nederland gaat het na vandaag ook super hip worden, teminste dat hoop ik ;)

Chantelle van de blog "Fatmumslim" heeft het bedacht en ik ben fan. Het hele idee is dat zij een lijst samen steld voor iedere maand, en daar op staat waar je per dag een foto van moet/mag maken. Zo simpel als wat, en het enige wat je nodig hebt is een fototoestel/mobiel, en fantasie.

Om haar te helpen zal ik iedere maand een nieuwe lijst op mn blog zetten, zodat iedereen mee kan doen, en hier is dee eerste :)

 

Voor meer info en uitleg kun je kijken op https://fatmumslim.com.au/category/photo-a-day-2/

Of neem een kijkje op haar twitter account @fatmumslim

Have fun! :D

 

Xx Elysee

8 juli

08-07-2012 15:56

In de zomer is al dat haar in je nek niet echt lekker verkoelend. Om het probleem op te lossen doe je je haar meestal in een standaard paardenstaart, maar waarom probeer je niet een keer wat anders?!

Ik heb op internet dit leuke kapsel gevonden:

 

 

1. maak een paardenstaart.

2. trek het elastiekje een beetje naar benede.

3. verdeel het haar boven het elastiekje in 2 delen zodat er een gaatje ontstaat.

4. rol je paardenstaart op.

5/6/7. trek de staart zo vaak mogenlijk door het gat boven je elastiekje.

8. zet het allemaal goed vast met schuifspeldjes en spray er wat haarlak in.

 

Misschien niet super makkelijk, maar je hebt een hele vakantie om te oefenen ;)

 

Xx Elysee

 

7 juli

07-07-2012 18:43

Iedereen wet dat mooi gelakte nagels in de zomer hele maal hot zijn, en toch ga ik het in dit stukje niet over nagellak hebben. Waar ik het wel over ga hebben is over je handen, want mooi gelakte nagels staan toch 100 keer beter als je handen ook mooi verzorgd zijn. Enzoveel werk is dat niet.

6 stappenplan voor mooie handen.

Stap 1:

 Scrub je handen. Hiervoor kan je natuurlijk een scrub uit een potje gebruiken, maar je kunt het ook heel makkelijk zelf maken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is olie en suiker uit de keukenkast pakken en dit samen over je handen smeren. Goed schoonmaken en je hebt weer hele zachte handen!

 

Stap 2:

Doe een beetje olie op je nagelriemen en masseer dat zachtjes in. Met een bokkenpootje kun je vervolgens je nagelriemen naar achter duwen, waardoor een groter deel van je nagel zichtbaar wordt en het schijnt je nagels sneller te laten groeien (voordeel :) )

 

Stap 3:

Vijl je nagels. Knippen zorgt ervoor dat je nagels sneller splijten. Vijl wel één kant op, voorkom ‘zagen’. Je kunt ook een nail block gebruiken. Dit maakt je nagels glad en laat ze glanzen.

 

Stap 4:

 Geef je nagels een badje. Doe in twee kleine kommetjes een beetje lauw water + 1 lepel olijfolie. Ja, alweer olijfolie. Dit goedje maakt je nagels sterk en glanzend. Houd je nagels vijf à tien minuten in het badje en droog daarna je handen af.

 

Stap 5:

 Nu is het tijd om je nagels te lakken. Zorg dat je nagels goed ontvet zijn, dit kan je bijvoorbeeld doen met nagellakremover. Anders blijft je nagellak niet goed zitten.

 

Stap 6:

 Eindig je eigen mini manicure met een beetje handcrème. Masseer je hand goed in en bekijk het resultaat: prachtig verzorgde, gehydrateerde handen.

 

 

Have fun! :)

 

Xx Elysee

6 juli

06-07-2012 22:26

Ben jij ook z'n girl die gewoon trots is op hara buik? Dan vind je deze trend vast super leuk. Deze zomer liggen er namelijk super veel shirtjes en blousjes in de winkel die lekker kort zijn. Zo kan je iedreen je buik showen waar je zo trots op bent en het is ook nog een lekker verkoelend.

Echt iets voor jouw?? Ik heb een paar leuke gespot bij Asos, en voor je op een rijtje gezet:

 

 € 33,94

 € 29,87

€ 32,58

€ 32,58

 € 16,29

 

Helemaal wild geworden?! Kijk dan op www.asos.com voor meer leuke shirtjes :)

 

Xx Elysee

 

 

 

5 juli

05-07-2012 15:03

Voor sommige is het al vakantie, en andere moeten nog heel even wachten. Waarschijnlijk vertrekken de meeste van jullie naar de zon om lekker bij te kleuren en te genieten natuurlijk. Om bij het inpakken niet volledig in de stress te raken over wat voor een beautyproducten je mee moet nemen heb ik het voor je op een rijtje gezet. Print het uit en vink het af bij het inpakken, super handig! :)

 

- Zonnebrand: Goede bescherming is altijd belangrijk. Naast zonnebrand kan je ook een crème gebruiken met minimaal SPF 30. Smeer je ook goed in als je niet op het strand gaat liggen aangezien je de hele dag in de zon loopt of zit, en dus toch altijd een paar zonnestralen opvangt.

 

- Aftersun:  Als je toch een beetje verbrand bent kun je je huid verkoelen met aftersun. 

 

- Waterproef mascara: niemand wil natuurlijk op het strand gespot worden met panda ogen.

 

- Zonnebril: Belangrijk om je ogen te beschermen en je kunt lekker naar die ene leuke jongen kijken, zonder dat ie iets door heeft ;)

 

-  Tonic: Een tonic die je over je gezicht kunt spuiten, zorgt dat je weer even een fris gevoel hebt en er weer tegenaan kunt.

 

- Droogshampo: Zo hoef je niet steeds onder de douche als je gezwommen hebt.

 

- Haarmaskertje: Al dat gloor wat in het zwembad zit is niet echt goed voor je haar, en een haarmaskertje kan natuurlijk nooit kwaad :)

 

Als laatste nog even een tip:  Neem allemaal mini producten mee. Het ligt er natuurlijk aan hoelang jij op vakantie gaat, maar ga je nu één of twee weekjes weg, dan zijn kleine flesjes voldoende om de hele vakantie mee door te komen. Hierdoor heb je meer plek in je tas en neem je niet teveel spullen mee. Er zijn zelfs mini parfums verkrijgbaar of gewoon monstertjes!

 

Veel plezier op vakantie!

 

Xx Elysee

4 juli

04-07-2012 13:50

FILM TIP VAN DE MAAND JULI: LOL

https://www.youtube.com/watch?v=QIwd0NSj0R0

3 juli

03-07-2012 12:56

Iedereen kent ze wel, de leuke touw armbandjes.Vooral in de zomer worden ze vaak gespot. Maar waarom zou je de armband kopen als je er ook een zelf kan maken. Dan heb je ook meteen wat te doen in die lange saaie vakantie.

 

Wat heb je nodig?:

- plakband.

- schaar.

- 6 touwtjes, het liefts verschillende kleuren, van ongeveer 60 cm.

 

Wat moet je doen?:

- Je knip de 6 touwtjes in dezelfde lengte af.

- Je vouwt de touwtjes dubbel en maakt een knoopje zodat er een lusje ontstaat met daaronder 12 touwtjes. (foto 1)

- Je pakt de buitenste 2 touwtjes. De buitenste leg je over de andere. Vervolgende doe je de buitenste er onder door en haal je hem weer door de opening heen. (foto 2,3,4,5,6)

- Dit doe je met het buitenste touwtje 6 keer (dus 1 kant)

- Daarna doe je hetzelfde maar dan aan de andere kant.

- Daarna maar je in de middelste ook z'n zelfde knoopje. (foto 7 en 8)

- De laatste 4 stappen herhaal je tot het einde.

- Tot slot maak je een vlecht in het laatste stukje. (foto 9 en 10)

 

 

Het is echt super simpel! Veel plezier.

 

Xx Elysee

 

 

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>